Background Image

Menu komunijne

Menu komunijne

OBIAD 

Danie I:
Zupa rosół z makaronem

Danie II:

  1. De’vollay (pierś kurczaka zawijana z serem i masłem)

  2. Zraziki Belwederskie w sosie własnym 50%

  3. Medaliony zawijane z piersi kurczaka z ananasem i żółtym serem 50%

Sos: ciemny pieczeniowy,

Surówka wiosenna
 

Zimna płyta:

  1. Mix kąsków z tortilli z pastami na słono i ostro ze słonecznikiem

  2. Pasztet domowy pieczony z sosem tatarskim

  3. Sałatka Cesarska z grzankami i grillowanym kurczakiem

  4. Sałatka Tradycyjna jarzynowa
     

    Koszt cateringu 135 zł/os.

    Podana cena obejmuje przygotowanie posiłków. Za opłatą jest możliwy dowóz do Lęborka i innych miejscowości. Mięsa obiadowe przygotowane na gorąco w bemarach, zupa w termosie, makaron osobno, przekąski ułożone na paterach. Naczynia należy odwieźć najpóźniej do 3 dni po imprezie do Pałacu pod Bocianim Gniazdem w Runowie.

Zapraszamy do kontaktu  aby poznać więcej szczegółów i zamówień pod nr. tel.  502 206 372

Menu komunijne

Przejdź do góry strony

Catering z dowozem